Wij werken

Samen met betrokken ondernemers

De producenten waar wij mee samenwerken komen zoveel mogelijk uit de regio Noord-Holland. We hebben nauw contact, zo zijn wij altijd op de hoogte van hoe de producten zijn gemaakt en welke ingrediënten er zijn gebruikt. Hieronder vind je een overzicht van onze partners.

Glutenvrij en Meer

Glutenvrij en Meer is een bakkerij en winkel, waar glutenvrij brood wordt gebakken en verkocht. Eigenaresse Marjan Polman heeft jaren ervaring in het ontwikkelen van haar eigen recepturen en ervoor gezorgd dat glutenvrij brood lekker en voedzaam is.

Eerlijk & Heerlijk

Een fruitteeltbedrijf dat gerund wordt door de derde generatie fruittelers Vera & Dirk. Doordat zij het fruit langer laten hangen, is het rijper en heeft het fruit meer smaak. En dat proef je terug in de sappen. Ook worden de minkukels, zoals ze zelf noemen, gebruikt om jam en appelstroop van te maken.

Lisa’s Choice

De glutenvrije producten zijn zonder additieven, E-nummers, suiker en weinig zout, maar mét extra haver of boekweit. De missie is om zo veel mogelijk mensen gezond te laten eten en kennis te laten maken met haar producten.

Sharp Sharp

Alle producten van Sharp Sharp zijn bereidt met de beste plantaardige ingrediënten, volwaardige glutenvrije meelsoorten, gezoet met natuurlijke suikers in fruit, kokos en noten, en alles is 99% biologisch.

De Euforij

De Euforij maakt chocolade op basis van de oude, bewezen recepturen, toen cacao nog het belangrijkste ingrediënt was. Doordat er gebruik gemaakt wordt van zonnebloemlechitine, is de chocolade sojavrij.
Smaakvol NH

Smaakvol Noord-Holland

Smaakvol Noord-Holland is een platform dat horeca, food ondernemers en consumenten verbindt. Zij stellen je voor aan de mensen achter de horeca en de food-onderneming. Zo leer je hun passie kennen en kom je erachter wat hen beweegt. Ook vertellen zij jou het geheim van de chef. Deze geheimen, de gerechten, die de chef kookt kun jij stap voor stap zelf thuis uitproberen.

zes&zeventig

Gideon Teubl is 6 jaar geleden zelfstandig ondernemer geworden om andere ondernemers te helpen succesvol te worden door het inzetten van creatieve content en slim gebruik te maken van (online) marketing. Zo zet hij jouw bedrijf op een doeltreffende manier in de markt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

* = verplicht veld

door MailChimp!