Wij werken

Samen met betrokken ondernemers

De producenten waar wij mee samenwerken komen zoveel mogelijk uit de regio Noord-Holland. We hebben nauw contact, zo zijn wij altijd op de hoogte van hoe de producten zijn gemaakt en welke ingrediënten er zijn gebruikt. Hieronder vind je een overzicht van onze partners.

Glutenvrij en Meer

Glutenvrij en Meer is een bakkerij en winkel, waar glutenvrij brood wordt gebakken en verkocht. Eigenaresse Marjan Polman heeft jaren ervaring in het ontwikkelen van haar eigen recepturen en ervoor gezorgd dat glutenvrij brood lekker en voedzaam is.

Lisa’s Choice

De glutenvrije producten zijn zonder additieven, E-nummers, suiker en weinig zout, maar mét extra haver of boekweit. De missie is om zo veel mogelijk mensen gezond te laten eten en kennis te laten maken met haar producten.

Sharp Sharp

Alle producten van Sharp Sharp zijn bereidt met de beste plantaardige ingrediënten, volwaardige glutenvrije meelsoorten, gezoet met natuurlijke suikers in fruit, kokos en noten, en alles is 99% biologisch.

De Euforij

De Euforij maakt chocolade op basis van de oude, bewezen recepturen, toen cacao nog het belangrijkste ingrediënt was. Doordat er gebruik gemaakt wordt van zonnebloemlechitine, is de chocolade sojavrij.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

* = verplicht veld

door MailChimp!